Том Круз може да участва в предполагаемо последния филм на великия

...
Том Круз може да участва в предполагаемо последния филм на великия
Коментари Харесай

В последния филм Тарантино ще участва Том Круз?

Том Круз може да взе участие в предполагаемо последния филм на великия режисьор Куентин Тарантино. Това заяви журналистът от Холивуд Джон Снайдър в персоналния си блог. По думите му сега се водят договаряния с екшън звездата от поредицата  " Мисията невъзможна ".

Круз и Тарантино съвсем работиха дружно в най-скорошния филм на режисьора - " Имало едно време… в Холивуд ". Заради натоварения си график обаче актьорът не се причисли към елитния състав, включващ имена като Леонардо ди Каприо, Брад Пит, Ал Пачино и други. Според Снайдър този път Круз е подготвен да се включи " с малка или епизодична роля ".

Заглавието на продукцията на Тарантино е " Филмовият критик ". Действието се развива в Калифорния през 1977 година и основният воин е " основан на човек, който в действителност е живял, само че в никакъв случай не е бил в действителност прочут, и е писал кино ревюта за порно парцал ", изясни режисьорът през май 2023 година в изявление за " Дедлайн " - уебсайт, който отразява събитията в Холивуд. 

" Той пишеше за мейнстрийм филми. Мисля, че беше доста добър критик. Беше пъклен безсрамен. Рецензиите му бяха нещо приблизително сред ранния Хауърд Стърн и това, което би могъл да дефинира като Травис Бикъл (герой от кино лентата на Мартин Скорсезе  " Шофьор на такси " ), в случай че беше кино критик. Мислете си за записите в дневника на Травис. Но критикът в порно парцала беше доста, доста комичен. Беше доста недодялан. Той ругаеше. Използваше обиди на расова основа. Но нелепостите му бяха в действителност смешни. Беше пъклен недодялан. Той пишеше, като че ли е на 55, само че беше едвам първоначално доникъде на 30-те. Почина в края на тридесетте си години. Известно време не се знаеше за какво, само че в този момент направих още някои изследвания и мисля, че повода са затруднения заради алкохолизъм ".

Вече стана ясно, че Брад Пит ще взе участие във " Филмовият критик ".

Пит за трети път ще играе в продукция на Тарантино - след " Имало едно време в... Холивуд " и " Гадни копилета ".
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР